Tarieven Ik Leer Leren

Deze training kan zowel in groepsverband als individueel worden gevolgd.

Groepstraining (2 tot 8 kinderen)
Uw kind krijgt 5 groepstrainingen van 1,5 uur. Kosten € 182,50, dit is inclusief het werkboek Ik Leer Leren van € 32,50.

Individuele training
Uw kind krijgt 5 individuele trainingen van 1 uur. Kosten € 245,00, dit is inclusief het werkboek Ik Leer Leren van € 32,50.

Data eerstvolgende training:

maandag 23 september, 7 oktober, 14 oktober, 28 oktober, 18 november

tijdstip: 15.30 – 17.00 uur

U kunt uw kind aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / telefonisch of via de button intakeformulier Ik Leer Leren (tab contact).

Meer informatie vindt u op: www.ikleerleren.nl

 

Tarieven individuele kindercoaching

Intakegesprek (20 minuten) € 25,00. Wilt u liever eerst een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Kindercoach consult (50 minuten) € 55,00 

Na iedere afspraak ontvangt u een factuur. U wordt verzocht deze direct contant te voldoen of binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen op het betreffende bankrekeningnummer. Een pinautomaat is helaas niet aanwezig.

De afspraken vinden in principe plaats op maandagmiddag tussen 15.30 en 17.00 uur. In overleg is een andere dag ook bespreekbaar.

 

Tarieven training Rots & Water

De kosten voor een training van 10 groepslessen van 60 minuten zijn € 100,00.

Mijn doelgroep is: kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

De training vindt plaats op maandagmiddag tussen 15.30 en 17.00 uur. Data worden in overleg gepland.

U kunt uw kind(eren)/groep aanmelden via het contactformulier. Nadat u uw kind(eren)/groep heeft aangemeld voor de training ontvangt u een bevestiging van de inschrijving en de factuur. Deze factuur dient u binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen op het betreffende bankrekeningnummer. Een pinautomaat is helaas niet aanwezig.

Het is ook mogelijk dat ik de training Rots & Water op uw school kom geven of kan aanbieden als naschoolse activiteit. Hiervoor bereken ik reiskosten volgens de ANWB-routeplanner, € 0,25 per kilometer.

Neemt u contact met mij op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden. Ik maak vrijblijvend een offerte op maat voor u.

 

Vergoeding zorgverzekering

Mijn ervaring is dat kindercoaching niet wordt vergoed door de zorgverzekering, omdat coaching over het leren van nieuwe vaardigheden gaat. Bij twijfel kunt u het zelf navragen bij uw zorgverzekering.

 

Annuleren van afspraken

U kunt tot uiterlijk 24 uur van tevoren een afspraak telefonisch of per mail verzetten of afzeggen. Indien u niet tijdig afzegt, wordt de helft van het verschuldigde tarief in rekening gebracht. 

 

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is de praktijk gesloten.

 Data schooljaar 2018-2019:

- week 29 t/m week 34, 13 juli t/m 25 augustus (zomervakantie).

 

Beroepsvereniging

De praktijk Kindercoaching Marjanke is aangesloten bij stichting Adiona (Beroepsorganisatie voor kindercoaches - www.adiona.nl)