Tarieven Ik Leer Leren

De training van 5 lessen van 1,5 uur kost € 182,50, dit is inclusief het werkboek van € 32,50. De groepsgrootte is 2 tot 10 kinderen. Uw kind kan de training ook individueel volgen. Bij de individuele training van 5 lessen van 1,5 uur geldt een tarief van € 42,50 per les. U betaalt dan € 245,00 inclusief het werkboek.

Mist uw kind door omstandigheden een les? Dan is het mogelijk deze individueel (1 op 1) in te halen. Kosten hiervan zijn € 15,00.Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats wanneer de 5 trainingen niet volledig zijn gevolgd.

Na de zomervakantie start ik weer met een nieuwe groep. Data: maandag 23 september, 7 oktober, 14 oktober, 28 oktober, 18 november. U kunt uw kind nu alvast aanmelden voor deze groep!

Het tijdstip van elke les is van 15.30 - 17.00 uur. Het is handig dat uw kind 5 minuten van tevoren aanwezig is.

Het is ook mogelijk dat ik de training Ik Leer Leren op uw school kom geven. Bijvoorbeeld aan kleine groepjes leerlingen (minimaal 2 tot maximaal 10 leerlingen), klassikaal of als naschools aanbod. Hiervoor gelden speciale tarieven. Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie over de training op uw school en vraag een offerte op maat aan.

Nadat u uw kind heeft aangemeld voor de training ontvangt u een bevestiging van de inschrijving en de factuur. Deze factuur dient u binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen op het betreffende bankrekeningnummer. Een pinautomaat is helaas niet aanwezig.

Bij een training op een andere locatie/uw school worden reiskosten berekend volgens de ANWB-routeplanner, € 0,25 per kilometer.

Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden. Ik maak geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u.

 

Tarieven individuele kindercoaching

Intakegesprek (20 minuten) € 25,00. Wilt u liever eerst een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Kindercoach consult (50 minuten) € 55,00 

Na iedere afspraak ontvangt u een factuur. U wordt verzocht deze direct contant te voldoen of binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen op het betreffende bankrekeningnummer. Een pinautomaat is helaas niet aanwezig.

De afspraken vinden in principe plaats op maandagmiddag tussen 15.30 en 17.00 uur. In overleg is een andere dag ook bespreekbaar.

 

Tarieven training Rots & Water

De kosten voor een training van 10 groepslessen van 60 minuten zijn € 100,00.

Mijn doelgroep is: kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

De training vindt plaats op maandagmiddag tussen 15.30 en 17.00 uur. Data worden in overleg gepland.

U kunt uw kind(eren)/groep aanmelden via het contactformulier. Nadat u uw kind(eren)/groep heeft aangemeld voor de training ontvangt u een bevestiging van de inschrijving en de factuur. Deze factuur dient u binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen op het betreffende bankrekeningnummer. Een pinautomaat is helaas niet aanwezig.

Het is ook mogelijk dat ik de training Rots & Water op uw school kom geven of kan aanbieden als naschoolse activiteit. Hiervoor bereken ik reiskosten volgens de ANWB-routeplanner, € 0,25 per kilometer.

Neemt u contact met mij op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden. Ik maak vrijblijvend een offerte op maat voor u.

 

Vergoeding zorgverzekering

Op dit moment is het zo dat kindercoaching meestal niet wordt vergoed door de zorgverzekering, omdat coaching over het leren van nieuwe vaardigheden gaat. Bij twijfel kunt u het zelf even navragen bij uw zorgverzekering.

 

Annuleren van afspraken

U kunt tot uiterlijk 24 uur van tevoren een afspraak telefonisch of per mail verzetten of afzeggen. Indien u niet tijdig afzegt, wordt de helft van het verschuldigde tarief in rekening gebracht. 

 

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is de praktijk gesloten.

 Data schooljaar 2018-2019:

- week 29 t/m week 34, 13 juli t/m 25 augustus (zomervakantie).

 

Beroepsvereniging

De praktijk Kindercoaching Marjanke is aangesloten bij stichting Adiona (Beroepsorganisatie voor kindercoaches - www.adiona.nl)